Over HoutDeco

Houtdeco al meer dan 20 jaar een begrip

Op de rand van het industrieterrein in het Friese Bakhuizen bevindt zich het bedrijf HoutDeco. Aan de buitenkant oogt het een standaard loods, eenmaal binnen blijkt het 300 m2 groot bedrijfspand bomvol verborgen schatten. Beitels in alle soorten en maten, unieke machines en gewillig hout.

Reeds 10 jaar is hier ons houtbewerkingsbedrijf gevestigd. Gespecialiseerd in lijstwerk, plinten en kozijnen voor deuren en ramen.

Onbegrensde mogelijkheden

Grenzen zijn er voor ons niet; “ik kan en wil alles zelf maken” is een veel geroepen zin in de timmerfabriek. Bij elkaar hebben we nu al meer dan 20 jaar ervaring in houtbewerking en ‘ademt hout’. Met veel kennis en gevoel ontwikkelt en maakt al zijn producten zelf. Elke meter hout gaat met zorg en aandacht door zijn handen, voor het naar de klant gaat. Met projecten in Nederland, België en Duitsland kent HoutDeco ook geen grenzen qua levering.

Advies

Wij zien in elke klus een uitdaging en denken graag mee over een mooi eindresultaat. Wij voorzien daarmee niet alleen in kwalitatief goede producten, maar ook in goed en degelijk advies. Zowel op het gebied van de toepassingsmogelijkheden, als op het gebied van stijl, duurzaamheid en montage. In elke fase van het project.

Het eindresultaat staat of valt met een goede afwerking. HoutDeco beveelt daarom graag een aantal goede samenwerkingspartners in de bouw aan zodat we samen door kunnen in een prettige werkomgeving.

Restauratie

HoutDeco voorziet naast lijstwerk ook in restauratie werk. HoutDeco kan met behulp van zijn vele beitels elke vorm precies (na)maken. Menig oude paneeldeur werd reeds door hen vakkundig hersteld. Er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden. De vaardigheden van HoutDeco zorgen dat elk houtwerk, zoals monumentale ornamenten, dakgoten of sierlijsten weer als nieuw wordt. Ook als het weer oud moet lijken uiteraard.

Neem contact met ons op voor een offerte