Welkom bij HoutDeco

Op de rand van het industrieterrein in het pittoreske Bakhuizen, gelegen in het prachtige Friesland, vindt u ons bijzondere bedrijf: HoutDeco. Wat aan de buitenkant lijkt op een standaard loods, onthult bij binnenkomst een wereld van verborgen schatten. Ons 300 m2 grote bedrijfspand herbergt een schat aan beitels in alle soorten en maten, unieke machines en een overvloed aan gewillig hout.

Houtdeco Specialist in houtbouw

Met trots kunnen we zeggen dat we hier al 10 jaar ons houtbewerkingsbedrijf hebben gevestigd. In deze periode hebben we ons gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardig lijstwerk, plinten en kozijnen voor deuren en ramen. Bij HoutDeco streven we ernaar om de schoonheid van hout te benadrukken en functionele, esthetische oplossingen te bieden voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Ons team van ervaren ambachtslieden is gepassioneerd en toegewijd aan het leveren van vakmanschap van de hoogste kwaliteit. We hebben een diepgaande kennis van houtsoorten, hun eigenschappen en mogelijkheden, en we maken gebruik van geavanceerde technieken om deze prachtige natuurlijke bron tot zijn recht te laten komen.

Bij HoutDeco begrijpen we dat elk project uniek is, en we hechten veel waarde aan het luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten. Of u nu op zoek bent naar op maat gemaakte lijsten voor uw kunstwerken, stijlvolle plinten om uw interieur te verfraaien, of duurzame kozijnen voor uw woning of bedrijfspand, wij staan klaar om uw visie werkelijkheid te laten worden.

Naast ons vakmanschap en de kwaliteit van ons werk streven we ook naar een uitstekende klantenservice. We geloven in open en transparante communicatie, en we begeleiden u graag gedurende het hele proces, van concept tot oplevering. Uw tevredenheid staat bij ons op de eerste plaats.

We nodigen u van harte uit om onze werkplaats te bezoeken en getuige te zijn van de passie en toewijding waarmee we elke dag aan het werk zijn. Of het nu gaat om een klein project of een grootschalige opdracht, bij HoutDeco bent u verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Met vriendelijke groet,

 

Het team van HoutDeco