HoutDeco hanteert geen standaardtarief of meterprijs,  Elk project is uniek, de prijs altijd op maat.
Voor de meeste producten in onze webshop kunnen prijzen veranderen vanaf 100 strekkende meter.

Neem contact op voor een offerte.

Alle producten zijn exclusief én betaalbaar
HoutDeco ontwikkelt en maakt alle producten zelf. HoutDeco gebruikt voor alle producten kwalitatief hoogwaardig gedroogd grenen. Het hout komt via een Belgische importeur uit Rusland. Het voordeel is dat HoutDeco daardoor scherp kan inkopen en aanzienlijk kan concurreren op prijs.

HoutDeco werkt alleen met langzaam gegroeid grenen. Dicht op elkaar liggende houtringen maken het sterk en voorkomt kromtrekken. Langere delen worden volledig verlijmd. Het hout gedraagt zich bij de verwerking dan ook precies zoals gewenst, wat gegarandeerd een kwalitatief eindproduct oplevert.

Grondverf en aflakken
HoutDeco kan het houtwerk op verzoek ook in gegrond leveren, klaar om af te lakken. Indien gewenst levert HoutDeco het houtwerk volledig afgelakt, in elke gewenste kleur.

Snelle Levertijd
HoutDeco streeft altijd naar een snelle levertijd. Afhankelijk van de omvang van de opdracht, bedraagt de levertijd gemiddeld 1 week. HoutDeco kent geen grenzen en bedient naast de Nederlandse markt ook reeds klanten in België en Duitsland.

Afname
Een minimale afname is er niet. HoutDeco voorziet in de vraag van enkele centimeters tot honderden meters houtwerk. Waarbij elke vorm en variant profiel mogelijk is.