Maakt profielen met karakter

Op de rand van het industrieterrein in het Friese Bakhuizen bevindt zich het bedrijf HoutDeco. Aan de buitenkant oogt het een standaard loods, eenmaal binnen blijkt het 300 m2 grote bedrijfspand bomvol verborgen schatten. Beitels in alle soorten en maten, unieke machines en gewillig hout.

Reeds 10 jaar is hier het houtbewerkingsbedrijf van Michel Domper gevestigd. Gespecialiseerd in lijstwerk, plinten en lambrisering. Michel is HoutDeco en andersom, zeer gedreven werkt hij in zijn bedrijf elke dag met hout.

Onbegrensde mogelijkheden

Grenzen zijn er voor Michel niet; “ik kan en wil alles maken”. Michel heeft 20 jaar ervaring in houtbewerking en ‘ademt hout’. Met veel kennis en gevoel ontwikkelt en maakt hij al zijn producten zelf. Elke meter hout gaat met zorg en aandacht door zijn handen, voor het naar de klant gaat. Met projecten in Nederland, België en Duitsland kent HoutDeco ook geen grenzen qua levering.

Advies

Michel ziet in elk klus een uitdaging en denkt graag mee over een mooi eindresultaat. HoutDeco voorziet daarmee niet alleen in kwalitatief goede producten, maar ook in advies. Zowel op het gebied van de toepassingsmogelijkheden, als op het gebied van stijl, duurzaamheid en montage. In elke fase van het project.

Het eindresultaat staat of valt met een goede afwerking. HoutDeco beveelt daarom graag een aantal goede samenwerkingspartners in de bouw aan.

Restauratie

HoutDeco voorziet naast lijstwerk ook in restauratiewerk. Michel kan met behulp van zijn vele beitels elke vorm precies (na)maken. Menig oude paneeldeur werd reeds door hem vakkundig hersteld. Er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden. De vaardigheden van Michel maken elk houtwerk, zoals monumentale ornamenten, dakgoten of sierlijsten weer als nieuw. Ook als het weer oud moet lijken.