Alle producten van HoutDeco
exclusief én betaalbaar

home_creative_step_2

Hoogwaardige kwaliteit

HoutDeco werkt alleen met langzaam gegroeid Russisch/Siberisch grenen. Dit hout is sterk en trekt niet krom, wat gegarandeerd een goed eindproduct oplevert.
home_creative_step_2

Keuze in afwerking

HoutDeco kan het houtwerk op verzoek ook gegrond leveren, klaar om af te lakken. Indien gewenst levert HoutDeco het houtwerk volledig afgelakt.
tarief

Scherpe tarieven

Doordat wij continu de markt in de gaten houden kunnen wij voor een goede prijs onze inkopen doen, Hierdoor is ons eindproduct altijd exclusief en betaalbaar.
how_it_works_1

Levering en afname

Afhankelijk van de omvang van de opdracht, bedraagt de levertijd gemiddeld 1 week. HoutDeco kent geen minimale afnames en bedient ook klanten over de grens.
how_it_works_11

Lijstwerk

HoutDeco ontwikkelt en maakt alle producten zelf. Elkde vorm en variant profiel is mogelijk. Grenzen in mogelijkheden kent HoutDeco niet. Vakman Michel is met 20 jaar ervaring een echte houtspecialist en ziet in elke klus een uitdaging.
how_it_works_22

Restauratiewerk

HoutDeco kan met een royale collectie aan beitels elk gewenst profiel (na)maken. Grenzen in mogelijkheden kent HoutDeco niet. HoutDeco herstelt houtwerk vakkundig als nieuw, ook als het weer in originele staat moet worden gemaakt.

Waarom u kiest voor lijstwerken van houtdeco!

Houtdeco staat voor kwaliteits lijstwerken, met 20 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat we alle soorten lijstwerken wel kunnen produceren tegen een scherp tarief per meter. Al het door houtdeco gebruikte hout draagt het FSC keurmerk. Door de fijn jarige nerf krijgen we een prachtige kwaliteit freeswerk. U kunt onze lijstwerken bestellen in lengtes t/m 5700 mm en indien voorradig tot 6000 mm

Waarom u kiest voor restauratie door houtdeco?

Houtdeco heeft voor de rijksmonumentenzorg meerdere projecten uitgevoerd waaronder het produceren van authentiek lijstwerk voor zowel buitenshuis als binnenshuis alsmede paneeldeuren, timpaanen, balkon en relingwerk/hekwerk .

Neem contact met ons op:   0653319001